Çukur’da Koçovalılar namlunun ucunda!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç’ın Cumali’yi aklamak ve Çukur’u korumak için girdiği mücadele herkesi ekran başına kilitledi. Yamaç, Arık’ın ölümünden sonra intikam için harekete geçen Cengiz Erdenet’i durdurmaya çalıştı. Arık’ın kanını yerde bırakmayacağını bir kez daha gösteren Cengiz Erdenet, Yamaç’a büyük bir şok yaşattı. Cengiz’in […]

 Çukur’da Koçovalılar namlunun ucunda!

20.10.2020 - 17:50

Güncelleme : 20.10.2020 - 17:50

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç’ın Cumali’yi aklamak ve Çukur’u korumak için girdiği mücadele herkesi ekran başına kilitledi. Yamaç, Arık’ın ölümünden sonra intikam için harekete geçen Cengiz Erdenet’i durdurmaya çalıştı. Arık’ın kanını yerde bırakmayacağını bir kez daha gösteren Cengiz Erdenet, Yamaç’a büyük bir şok yaşattı. Cengiz’in “Abilerinle vedalaşmak için son şansın Yamaç!” sözleri üzerine tüm Koçovalı erkeklerinin namlunun ucunda görüldüğü gerilim dolu final sahnesinde nefesler tutuldu. Peki, Yamaç ailesini kurtarabilecek miydi?

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+’da 6.57 izlenme oranı (rating), 14.78 izlenme payı (share), AB’de 5.83 izlenme oranı (rating), 13.92 izlenme payı (share) Total’de 6.84 izlenme oranı (rating), 16.34 izlenme payı (share) elde etti. #Çukur99 etiketi Twitter Türkiye’de 4 saat 55 dakika TT listesinde kaldı.

CENGİZ ERDENET, ARIK’IN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU OLANLARI İSTEDİ!

Arık’ı öldürerek intikamını alan Cumali, Seren’e bir zarf vererek Çağatay Erdenet’e göndermesini istedi. Zarfın içinde Arık’ın kolyesi ve ödeştiklerine dair bir not vardı. Çağatay, Cengiz Erdenet’i arayarak notu ve kolyeyi gösterirken Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yarattı. Cengiz, Yamaç’a abisinin oğlunu öldürdüğünü söylerken bunun sorumlularını getirmesini istedi. Çukur bir kez daha büyük bir tehdit altındaydı.

Kaynak:Gecce.com

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın