BABAESKİ’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNE GERİ SAYIM BAŞLADI

Babaeski’nin köklü ailelerinden Leman ve Sebahattin Filibeli ailelerinin kızı Cansu, hayatını Babaeski’nin tanınmış ailelerinden Emine ve Mehmet Sümer çiftinin oğulları Mehmet ile birleştirecek. 7 Haziran Cuma günü saat 19.00’da gerçekleşecek nikah sonrası saat 20.00’da Tansa Le Jardin Düğün Salonu’nda düğün gerçekleşecek. Hayatlarının en özel günlerinde sevdiklerini de yanlarında görmek isteyen Cansu ve Mehmet çifti, oldukça […]

 BABAESKİ’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNE GERİ SAYIM BAŞLADI

02.06.2024 - 16:37

Güncelleme : 02.06.2024 - 16:37

Babaeski’nin köklü ailelerinden Leman ve Sebahattin Filibeli ailelerinin kızı Cansu, hayatını Babaeski’nin tanınmış ailelerinden Emine ve Mehmet Sümer çiftinin oğulları Mehmet ile birleştirecek.

7 Haziran Cuma günü saat 19.00’da gerçekleşecek nikah sonrası saat 20.00’da Tansa Le Jardin Düğün Salonu’nda düğün gerçekleşecek. Hayatlarının en özel günlerinde sevdiklerini de yanlarında görmek isteyen Cansu ve Mehmet çifti, oldukça görkemli bir düğünle mutluluğa evet diyecekler. Babaeski’de dünyaevine girecek olan genç çiftimize bizler de Zımba Gazetesi olarak mutluluklar dileriz. Bir ömür boyu el ele, huzur ve mutluluk dolu bir evlilik diliyoruz.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın