GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Merve Kuyucu ve Uğur Çil çifti Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler. 1997 Doğumlu Matematik Öğretmeni Uğur Çil ile Elmalı’da İnfaz Koruma Memuru olan Merve Kuyucu mutluluğa evet dediler. AİLELERİN EN MUTLU GÜNÜ Elmalı’da İnfaz Koruma Memuru olan Merve Kuyucu ve Matematik Öğretmeni Uğur Çil’in en mutlu günlerinde sevenleri […]

 GÖRKEMLİ DÜĞÜN

27.05.2024 - 18:03

Güncelleme : 27.05.2024 - 18:03

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Merve Kuyucu ve Uğur Çil çifti Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler. 1997 Doğumlu Matematik Öğretmeni Uğur Çil ile Elmalı’da İnfaz Koruma Memuru olan Merve Kuyucu mutluluğa evet dediler.

AİLELERİN EN MUTLU GÜNÜ

Elmalı’da İnfaz Koruma Memuru olan Merve Kuyucu ve Matematik Öğretmeni Uğur Çil’in en mutlu günlerinde sevenleri de gençleri yalnız bırakmadılar. Orman personeli emeklisi Serpil ve Mücahit Çil çiftinin oğlu Uğur ile orman personeli emeklisi Mustafa Kuyucu’nun kızı Merve, görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde oldukça kalabalık bir düğünle evlenen gençleri; akrabaları, aileleri, arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN GÖZ DOLDURDU

Ege’nin en gözde şehirlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğün dillere destan oldu. Dekorasyonu, müzikleri, hazırlığı ve görkemli tasarımlarıyla göz dolduran düğünde katılımcılar da iki aileyi tebrik etti. Genç çift düğün boyunca konuklarını tek tek ağırlayarak tebrikleri kabul ettiler. Dillere destan düğünde iki aile de çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar.

ZIMBA AİLESİ OLARAK MUTLULUKLAR DİLERİZ

Hayat yolculuğuna el ele çıkan Merve ve Uğur kardeşlerimize, bir ömür mutluluklar dileriz. Çıktıkları bu kutsal yolculukta mutluluk, şans, sağlık ve huzur onlarla olsun.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın