EBRU AKÇAY’Â SORDUK VE CEVAPLADI

Ebru Akçay kimdir, nerelidir? Kaç yaşında? Ebru Akçay daha önce evlilik yaptı mı? Sosyal medya da fenomen olmaya nasıl karar verdi?Oyuncu Ebru Akçay hayatı merak ediliyor. Peki Ebru Akçay kimdir? Ebru Akçay aslen nereli? İşte Ebru Akçay hakkında merak edilen detaylar ve hayatı…Ebru Akçay 7 Mayıs 1988 tarihinde Ilgaz’da dünyaya gelmiştir. Boğa burcu özelliklerine sahiptir […]

 EBRU AKÇAY’Â SORDUK VE CEVAPLADI

23.11.2022 - 5:59

Güncelleme : 23.11.2022 - 5:59

Ebru Akçay kimdir, nerelidir? Kaç yaşında? Ebru Akçay daha önce evlilik yaptı mı? Sosyal medya da fenomen olmaya nasıl karar verdi?
Oyuncu Ebru Akçay hayatı merak ediliyor. Peki Ebru Akçay kimdir? Ebru Akçay aslen nereli? İşte Ebru Akçay hakkında merak edilen detaylar ve hayatı…
Ebru Akçay 7 Mayıs 1988 tarihinde Ilgaz’da dünyaya gelmiştir. Boğa burcu özelliklerine sahiptir ve 1.69 metre uzunlukta ve 65 kilogram ağırlıktadır.. Aslen Kahramanmaraşlıdır. Annesi ise Rizelidir. Yüksek öğretim eğitimi tamamlamak için önce uluslar arası ilişkiler bölümünü kazanmış oradan vaz geçip şuan da açıköğretim fakültesinde sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmekte.
Sanatçılığa duyduğu ilgi nedeniyle liseyi bitirdikten sonra bir süre şan eğitimi almıştır.Yüzlerce şarkı sözü yazmıştır ve bestelemeye hazır durumdadır.Hazır da olan bir şarkısı vardır bu şarkının patlayacağı inancında çünkü kimseden alıntı yapmadığını ve sadece insanlara daha güzel hitap edebilmek adına yazdığını savunuyor.
Ebru Akçay nasıl şarkı yazdığı hakkında şunları söyledi:’dürüst olmak gerekirse ben şarkılarımı yazarken bana ilham gelmesi gerekir duygulandığımda yada çok neşeli olduğum da onu yazıya dökerim ve karşınıza hiç ummadığınız sözler dizisi gelir’
Sosyal medya fenomeni olan Ebru Akçay her geçen gün takipçilerini daha da büyütmektedir.Sosyal medya da uzun zamandır takipçilerine sesleniyor ve gündemdeki konulardan söz ediyor.Böylelikle kendini daha mutlu ve insanlar tarafından sevilen biri olduğunu ifade ediyor.
Ebru Akçay’a göre sevilmek saygı duyulmaktan  daha önemli.”Saygınlık başarının kilididir sevilen biri olmak ise o anahtarın kendisine sahip olmaktır”.İnsanları anlamak ve dinlemek hiç tanımadığı üzgün birinin yardımına koşmak onu bu özelliklerini kazanmasını sağladı.
Bu özelliklerinin yanı sıra alışverişe de çok düşkündür gezip dolaşıp alışveriş yapmayı çok sever.Genellikle internetten seçer ve indirimleri takip eder ve beğendiğini ürünü yarı fiyatına alır.
Daha önceleri bir evlilik yapmış evliliği 1 sene kadar sürmüştür.Hayatında uzun yıllardır devam eden bir ilişkisi vardır.Erkeklere karşı bir antipatisi vardır kendi hayatında olmayan kişilerle fazla muhattap olmadığını söylemiştir.Hatta tanımadığı insanlardan gelen mesajlara pek de cevap vermemektedir.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın