UZMAN FİZYOTERAPİST NUREFŞAN BOZDEMİR

Uzman Fizyoterapist Nurefşan BOZDEMİR, 2019 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirdim. Sonrasında  İstinye Üniversitesi’nde başladığım yüksek lisans eğitimimi 2022 yılında tamamladım. Beraberinde Çiçek Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez’inde Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon alanında ve Evde Fizik Tedavi Hizmeti’nde   çalıştım. ‘’Çocuk ve Beyin ’’ alanına duyduğum ilgi ile ‘‘ Ayres Sertifikalı Duyu […]

 UZMAN FİZYOTERAPİST NUREFŞAN BOZDEMİR

27.09.2023 - 21:34

Güncelleme : 27.09.2023 - 21:34

Uzman Fizyoterapist Nurefşan BOZDEMİR, 2019 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirdim.

Sonrasında  İstinye Üniversitesi’nde başladığım yüksek lisans eğitimimi 2022 yılında tamamladım. Beraberinde Çiçek Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez’inde Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon alanında ve Evde Fizik Tedavi Hizmeti’nde   çalıştım. ‘’Çocuk ve Beyin ’’ alanına duyduğum ilgi ile ‘‘ Ayres Sertifikalı Duyu Bütünleme’’ eğitimimi tamamladıktan sonra Beyaz Değişimler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ve Enkom Klinikte Duyu Bütünleme Terapisti olarak çalıştım.

Bu alanda Otizm, Disleksi (Öğrenme Bozukluğu), Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Ekran bağımlılığı kaynaklı uyaran eksikliği gelişen çocuklar, Dokunma ve İşitme Hassasiyeti, Dil Konuşma Bozukluğu olan çocuklar, Denge ve Koordinasyon Bozukluğu, Motor Gelişim Geriliği, Serebral Palsi, Down Sendromu, Prematüre doğum kaynaklı gelişimsel gerilik olan çocuklar ile çalıştım ve halen çalışmaya devam etmekteyim. Birçok çocukta özellikle anaokulu- ilkokul döneminde akranları arasında  dikkat çeken uyumsuzluk, gerilik, tanı konulamayan, anlamlandırılamayan davranışlar, iletişim problemi, öğrenme sorunları, otizme benzer bulgular, yazı yazmada ve dersi dinlemede  zorluk, oyun kurma ve oynamada başarısızlık, hareket etmekten kaçınma gibi  bu ve buna benzer problemlerin görüldüğü  çocukların duyusal değerlendirmeden geçip gerekirse duyu bütünleme terapisi almaları şarttır.

Beraberinde ‘‘Evde Fizik Tedavi Hizmeti ’’ olarak Nörolojik Rahatsızlıkları olan hastalara (Felç/İnme, Parkinson, MS, ALS hastaları),  Ortopedik Rahatsızlıkları olan hastalara (Kırık sonrası rehabilitasyon, Diz-Kalça protezi rehabilitasyonu, Omuz problemleri) ve Cerrahi sonrası rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyim. Siz değerli danışanlarıma yardımcı olmak, hizmet vermek için buradayım…

Sağlıkla Kalın…

Uzm.Fzt.Nurefşan BOZDEMİR

İletişim: 0534 333 10 45/ nurefsanbozdemir@gmail.com/ fzt.nur_duyuterapi

Haber:Haluk Özçelik

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın