‘MAHALLEMİZE EZAN SESİ GETİRMEK İSTEDİĞİM İÇİN MUHTAR OLDUM!’

Keşan İstasyon mahallesinin muhtarı Levent Bağcı, 2019 yılında muhtar olarak seçilerek İstasyon mahallesine Ezan sesini getirdi. Muhtar adayı olmasının en büyük sebebi mahallesine ezan sesini getirmek ve babasının mesleğini devam ettirmeyi istemekti. Evli ve bir çocuğu olan Bağcı muhtarlığının 5. yılında mahallesi için hizmet vermeye devam ediyor. ‘Baba Mesleğini Devam Ettirdim’ Keşan İstasyon mahallesinin muhtarı […]

 ‘MAHALLEMİZE EZAN SESİ GETİRMEK İSTEDİĞİM İÇİN MUHTAR OLDUM!’

15.11.2022 - 7:14

Güncelleme : 15.11.2022 - 7:14

Keşan İstasyon mahallesinin muhtarı Levent Bağcı, 2019 yılında muhtar olarak seçilerek İstasyon mahallesine Ezan sesini getirdi. Muhtar adayı olmasının en büyük sebebi mahallesine ezan sesini getirmek ve babasının mesleğini devam ettirmeyi istemekti. Evli ve bir çocuğu olan Bağcı muhtarlığının 5. yılında mahallesi için hizmet vermeye devam ediyor.

‘Baba Mesleğini Devam Ettirdim’

Keşan İstasyon mahallesinin muhtarı Levent Bağcı, 2019 yılında muhtar olarak seçilerek İstasyon mahallesine Ezan sesini getirdi. Muhtar adayı olmasının en büyük sebebi mahallesine ezan sesini getirmek ve babasının mesleğini devam ettirmeyi istemekti. Evli ve bir çocuğu olan Bağcı muhtarlığının 5. yılında mahallesi için hizmet vermeye devam ediyor. Köy nüfusunun azalması ve babası sayesinde açılan okulun kapanması nedeni ile mahallenin kalkınması ve eksiklikleri konusunda büyük üzüntü duyarak muhtar olduktan sonra hedeflerini gerçekleştirdi.

‘Vatandaşlarımız için köprü görevi görmeye her zaman hazırız’

Babasının mesleğini devam ettiren Bağcı ‘Muhtar olduktan sonra bayrağımızı daha ileri nasıl götürürüm ve mahallemize ne gibi destekler de bulunabilirim diye düşündüm. En büyük isteğim İstasyon mahallemize ezan sesini getirmekti, ramazandan ramazana duyabiliyorduk, muhtar olduktan sonra ise Camii yaptırdım, köyümüze imam atandı, merkezi sistemi kurarak halkımıza ezan sesini duyurabildik. Daha sonra yıkılan okulları, yolları, mezarlıkları yaptırarak köyümüzü güzelleştirdik. En büyük destekçimiz Belediyemizdi. Emeği geçen Belediye Başkanlarımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz, hepsinden Allah razı olsun. Küçük bir mahallede yaşadığımız için vatandaşlarımız ve resmi kurumlar arasında da yapmamız gereken bir köprü görevimiz var. Onların ulaşamadığı kurumlara ve gidemediği yerlere biz koşturuyoruz ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız için köprü görevi görmeye her zaman hazırız. Mahallemiz için daha güzel projeler de gerçekleştireceğimize inanıyorum. Elimden geleni yapacağım ve adaylık seçimlerinde yeniden aday olacağım.’ Dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın