TÜRKİYE’NİN İLK KADIN İLİZYONİSTİ “DİVA MAGİC YEŞİM”

Türkiye’nin ilk bayan illüzyonisti Diva Magic Yeşim sanatında 28. Yılını kutluyor. 28 Yıldır büyük özveri ile sanatına devam eden Yeşim Balcıoğlu başarıdan başarıya koştu. Bu alanda bir çok ödül aldı. Ülkemizi Amerika nın bir çok eyaletinde, Avrupa’nın bir çok Ülkesinde temsil etti. Türkiye’nin neredeyse Tüm illerinde gösteriler yaptı. Şahsi olarak yapım ve sunuculuğunu üstlendiği  Tv […]

 TÜRKİYE’NİN İLK KADIN İLİZYONİSTİ “DİVA MAGİC YEŞİM”

22.09.2023 - 20:09

Güncelleme : 22.09.2023 - 20:09

Türkiye’nin ilk bayan illüzyonisti Diva Magic Yeşim sanatında 28. Yılını kutluyor. 28 Yıldır büyük özveri ile sanatına devam eden Yeşim Balcıoğlu başarıdan başarıya koştu. Bu alanda bir çok ödül aldı.

Ülkemizi Amerika nın bir çok eyaletinde, Avrupa’nın bir çok Ülkesinde temsil etti. Türkiye’nin neredeyse Tüm illerinde gösteriler yaptı. Şahsi olarak yapım ve sunuculuğunu üstlendiği  Tv ve Radyo Programları ile Sanayi Ve İş insanlarının yoğun olduğu bölgelerde ses getirdi. Sosyal projelerine aralıksız gönüllü olarak devam etti. Lösemili çocuklardan, engelli, yetim ve kimsesiz çocuklar için kaldıkları yerde ve hastane koridorlarında, bir çok organizasyon düzenleyerek ücretsiz gönüllü gösteriler yaptı. Bayramlar ve özel günlerde yaşlı bakım evleri ve darülaceze de kalan büyüklerini ziyaret etmeyi unutmadı gösterileri ile bir nebze gönüllerini aldı ve onları gülümsetti. Hala gösterilerine büyük bir keyifle devam ediyor.

Sanat dalının dışında bir çok aktivite ve iş sektörün de de başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

DIva Magic Yeşim aynı zamanda Büyükçekmece de bulunan Kendine ait DİVA YEŞIM KUAFÖR VE GÜZELLIK MERKEZİ ile halkla iç içe olmaya devam ediyor. Ünlüler dünyasında tercih edilen ve randevu almakta zorlanılan kuaföründe bir çok ülkeden, bölgeden, sanat ve tv camiasından fenomen lere kadar bir çok kişiyi ağırlıyor. Hizmetlerinden son derece memnun kaldıklarını söyleyen müşterileri ise kendisinin enerjisini almaktan hoşlandıklarını melana girdiklerinde farklı bir enerji hissedip karşılandıklarını evleri gibi çay kahve ve ikramların yapıldığı mekanda terapi yapıp çıkmış gibi hissettiklerini ve günlerinin keyifli geçtiğini söylüyor.

Bizde hem kedisinin sanatta 28.yılını kutluyor, Ticaret hayatında da başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın