RUMELİ BALKAN GÜÇ BİRLİĞİ FEDERASYONU FARK YARATIYOR

Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyonu Kurucu Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Recep Osman Erdoğan,  351 derneği başarıyla temsil ediyor. Sivil toplum kuruluşları ve il temsilcilikleri ile birlikte başarılı çalışmalara imza atan Başkan Erdoğan, federasyonu olarak her yıl geleneksel çalışmalar ve farklı projeler hayata geçirdiklerini söylediler. “RUMELİ BALKANLARINI TEMSİL EDİYORUZ” Rumeli Balkanları’nı gururla temsil ettiklerini söyleyen Rumeli Balkan […]

 RUMELİ BALKAN GÜÇ BİRLİĞİ FEDERASYONU FARK YARATIYOR

21.08.2023 - 20:45

Güncelleme : 21.08.2023 - 20:45

Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyonu Kurucu Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Recep Osman Erdoğan,  351 derneği başarıyla temsil ediyor.

Sivil toplum kuruluşları ve il temsilcilikleri ile birlikte başarılı çalışmalara imza atan Başkan Erdoğan, federasyonu olarak her yıl geleneksel çalışmalar ve farklı projeler hayata geçirdiklerini söylediler.

“RUMELİ BALKANLARINI TEMSİL EDİYORUZ”

Rumeli Balkanları’nı gururla temsil ettiklerini söyleyen Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyonu Kurucu Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Recep Osman Erdoğan,  “Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyonu olarak Türkiye genelindeki şehirlerimizde önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz.

Rumeli Balkanları’nı en iyi şekilde temsil etmek için her an görevimizin başındayız.  Bu kapsamda her daim yanımızda olan ve özverili bir şekilde çalışan il ve ilçe başkanlarıma onur belgeleri de takdim ediyoruz. Bu saye ödüllendirmeler naçizane bir motivasyon oluyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın