RUMELİ BALKAN DERNEĞİ’NDEN ÖZÇELİK AİLESİNE ONUR BELGESİ

Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu tarafından Bandırma Balıkesir İl Başkanı Haluk Özçelik ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nuray Böbek Özçelik’e Onur Belgesi takdim edildi. 351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Başkanı Gazeteci-Yazar ve Kurucu Genel Başkan Recep Osman Erdoğan tarafından Zımba Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Balıkesir-Bandırma İl Başkanı Haluk Özçelik’e ve Zımba Gazetesi […]

 RUMELİ BALKAN DERNEĞİ’NDEN ÖZÇELİK AİLESİNE ONUR BELGESİ

20.08.2023 - 19:11

Güncelleme : 20.08.2023 - 19:11

Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu tarafından Bandırma Balıkesir İl Başkanı Haluk Özçelik ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nuray Böbek Özçelik’e Onur Belgesi takdim edildi.

351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Başkanı Gazeteci-Yazar ve Kurucu Genel Başkan Recep Osman Erdoğan tarafından Zımba Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Balıkesir-Bandırma İl Başkanı Haluk Özçelik’e ve Zımba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nuray Böbek Özçelik’e onur belgesi takdim edildi.

“VERMİŞ OLDUĞUNUZ KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yoğun emek ve çalışmalarından dolayı Haluk Özçelik ve Nuray Böbek Özçelik’e verilen “Onur Belgesi”nde “STK’ımızın Yurtiçi ve Yurtdışı Sosyal Çalışmalarında göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızdan dolayı, vermiş olduğunuz önemli katkılar için sevgi, saygı ve sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

“BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Kurucu Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Recep Osman Erdoğan, “351 Dernekten oluşan Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu olarak tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu kapsamda özveriyle çalışan ve yoğun emekler veren derneğimizin Balıkesir-Bandırma İl Başkanı Gazeteci-Yazar Haluk Özçelik ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Gazeteci-Yazar Nuray Böbek Özçelik’i başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın