KKTC’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

KKTC ‘nin En prestijli ödül töreni olan Turizm ve Başarı ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Kıbrıs’ta ilk kez Hayriye Vurdu organizasyonluğunda düzenlenenKıbrıs turizm ve başarı ödül töreni Chamada Prestige otelde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerine teslim edildi. Önceki gece yapılan Görkemli ödül törenine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Turizm ve Kültür Bakanı […]

 KKTC’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

26.07.2023 - 5:15

Güncelleme : 26.07.2023 - 5:15

KKTC ‘nin En prestijli ödül töreni olan Turizm ve Başarı ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Kıbrıs’ta ilk kez Hayriye Vurdu organizasyonluğunda düzenlenen
Kıbrıs turizm ve başarı ödül töreni Chamada Prestige otelde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerine teslim edildi.

Önceki gece yapılan Görkemli ödül törenine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu gibi siyaset camianın önde gelen isimleri katılırken sanat, iş ve medya dünyasından önemli isimler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını K.K.T.C Turizm ve çevre bakanı Fikri Ataoğlu yaparken ardından organizasyonun mimarı Hayriye Vurdu konuşmasında bu gecenin düzenlenmesinde büyük katkısı olan Chamada prestige hotel genel müdürü Yasin Eker ve Alpcans iş insanı Yüksel Alpcan sahneye davet ederek teşekkür etti.

Gecede birçok ünlü isim ödül alırken Kıbrıs’ ta En iyi iş insanı ve Alpcans Towers key WEST en iyi proje ödülünü Yüksel Alpcan aldı . Yılın en iyi cafe restaurant ödülünü Oligark Demircan Çetin , yılın en iyi elektrik aydınlatma Çeliksan Savaş Çelik , Yılın en iyi yeni nesil restoranı Çivi Murat Özaslan , Sami Efe , Ebru Törehan, Ala Velana , Kübra Zağlı gibi birçok başarılı iş insanı da ödül aldı.
Yavuz Seçkin ve Gizem Özdilli’nin sunuculuğunu yaptığı geceye, Yıldırım Mayruk , Uğurkan Erez , İvana Sert, Ahmet Selçuk ilhan , Hakan Aysev , Tuğba Özerk , Barbaros Şansal , Yaşar İpek , Özge Ulusoy , Günay Museyeva , Demet Şener ve Türkiye’den gelen birçok ünlü isim geceye renk kattı . İş insanı Yüksel Alpcan destekleriyle gerçekleşen organizasyonda Azeri Sanatçı Azerin , Tuğba Özerk ve Yaşar İpek sahne alırken , sahne sonrası Yıldırım Mayruk defilesi gerçekleşti.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın