ERCAN YEŞİLTAŞ YENİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARIYOR!

Ercan Yeşiltaş hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu. Pop rock müziğinin starı olan sanatçı yeni albümü üzerinde çalışıyor. Ercan Yeşiltaş hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu. Pop rock müziğinin starı olan sanatçı yeni albümü üzerinde çalışıyor. İlk şarkı çıkışını 2009′ da ‘Baksana’ albümünün ‘Pardon’ şarkısıyla yaptı. Meslek hayatına çocukluk dönemlerinde şarkı sözleri yazarak başladı. 18 yaşında babası tarafından saz […]

 ERCAN YEŞİLTAŞ YENİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARIYOR!

17.06.2023 - 22:22

Güncelleme : 17.06.2023 - 22:22

Ercan Yeşiltaş hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu. Pop rock müziğinin starı olan sanatçı yeni albümü üzerinde çalışıyor.

Ercan Yeşiltaş hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu. Pop rock müziğinin starı olan sanatçı yeni albümü üzerinde çalışıyor. İlk şarkı çıkışını 2009′ da ‘Baksana’ albümünün ‘Pardon’ şarkısıyla yaptı. Meslek hayatına çocukluk dönemlerinde şarkı sözleri yazarak başladı. 18 yaşında babası tarafından saz çalmayı öğrendi daha sonra gitar çalmaya merak saran sanatçı gitar çalmayı öğrenerek mesleğine ilk adımlarını attı.

Albüm çekimlerini Prodöktürü Ogün Yüksel ile birlikte Antalya ve İstanbul’da stüdyoda gerçekleştiren ses sanatçısı çalışma vakitlerinin kısıtlı olması ve istediği verimi alamaması nedeniyle kayıtlarını dairesinde stüdyo kurarak gerçekleştirmeye devam etti. Yeni albümünü çıkarttığı dönem de pandeminin araya girmesi nedeniyle şarkılarının birçok kesime ulaşmasını sağlayamadı. Sahnelerden uzak kaldığı için özlem duyan Yeşiltaş, yeni albümler hazırlayarak pandeminin bitiminde sevenlerine kavuştu.

Pandemi Döneminde Ticarete Atıldı

Pandemi döneminde sanatçılığa ara vermek ve evden devam etmek zorunda kaldığı için bir ortağı ile ticaret sektörüne atıldı. İstanbul ve Antalya’da ayakkabı mağazası açtı. Bir süre sonra oradaki mağazaları kapatarak Biga’da ‘İstanbul Ulus Pazarı’ mağazasını açtı. Hem ticaret hem de müzik ile ilgilenen sanatçı bugün mağazaları ve şarkıları ile sevenleriyle birlikte.

‘Bugün Benim Günüm, Meleğim ve Yandım Şarkıları Sevenleriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!’

Notası Prodöktür Ogün Yüksel’e ait Bugün benim günüm, Meleğim ve Yandım şarkıları yeni albüm çekimi ile birlikte yakında dinleyecilerin beğenisine sunulacak. Daha önce de üzerinde çalıştığı ‘Yol Gözüktü Gidiyorum’ şarkısı için de hazırlık yaptığını söyleyen Yeşiltaş, kayıtlarını tamamladıktan sonra ‘Yol Gözüktü Gidiyorum’ şarkısını da albümüne ekleyeceğini söyledi.

‘Tarkan’la Düet Yapmak İsterdim’

Yıllardır üzerinde emek verdiği şarkılarını sahnede söylerken dev gibi hissettiğini, her zaman büyük bir heyecan duyduğunu söyleyen Ercan Yeşiltaş ‘Tarkan ile düet yapmak ve dans etmek isterdim. Benim için onure edici olurdu.’

Prodöktürüm Bana Kol Kanat Gerdi!

Albüm çalışmalarında en büyük desteğini Prodöktürü Ogün Yüksel tarafından gördüğünü söyleyen Yeşiltaş ‘Benim üzerimde Prodöktürümün çok büyük emekleri var, bana kol kanat gerdi ve hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Tüm yüreğiyle inandı, şarkılarımın arenjelerini o yaptı. Sabahlara kadar stüdyolarda kayıtlar yaptık yanında 2 aya yakın kaldım beni çok güzel ağırladı. Beraber Antalya, Side, Fethiye gibi birçok yere gittik ve çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Hala birlikte çalışıyoruz.

Üzerimde ki emekleri için çok teşekkür ederim. Aynı zaman da gitarlarımızı çalan Sayın Zafer Doğulu hocamıza da teşekkür ederim. Bu sektöre ilk başladığım zaman TRT kanalında Batı Akdeniz Gazetesinde röportajlarımı yaptıran, konuk olmamı sağlayan Zımba Gazetesi sahibi Haluk Özçelik’e çok teşekkür ederim.’ dedi.

Haber:Haluk Özçelik

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın