GÜLGÖKÇE KORKMAZ ‘ DAN “TAVIR”

Sanat Dünyasının çeşitli dallarında adından söz ettiren Gülgökçe Korkmaz , gectiğimiz günlerde kendi bestesi olan yeni single çalışması ve video klibi “Tavır” ı müzik severler ile buluşturdu. Daha önce ; Var Ya Da Yok, Şaşmam , Nazar adlı eserler ile müzik dünyasında kendine has tarzı ve yorumlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Korkmaz , Özellikle yaz sezonunda […]

 GÜLGÖKÇE KORKMAZ ‘ DAN “TAVIR”

04.04.2023 - 5:14

Güncelleme : 04.04.2023 - 5:14

Sanat Dünyasının çeşitli dallarında adından söz ettiren Gülgökçe Korkmaz , gectiğimiz günlerde kendi bestesi olan yeni single çalışması ve video klibi “Tavır” ı müzik severler ile buluşturdu.


Daha önce ; Var Ya Da Yok, Şaşmam , Nazar adlı eserler ile müzik dünyasında kendine has tarzı ve yorumlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Korkmaz , Özellikle yaz sezonunda yeni besteleri ve kliplerini hayata geçirecek.


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni teklisi “Tavır ” ın geliri Depremzede iki tane öğrencinin eğitim masraflarına aktarılacağını vurgulayan Gülgökçe Korkmaz ,

” Depremin olduğu ilk günden itibaren herkes gibi derin üzüntü içerisindeyim. Aile olarak bizlerde elimizden geleni yapmakla beraber , özel olarak ilgilendiğim iki tane kardeşimize de destek olmaya devam edeceğim. ” dedi.


Sahne çalışmalarına hızla start vereceğini belirten on parmağında on marifet genç Solistimiz daha uzun yıllar adından söz ettirecek gibi gözüküyor .
https://youtu.be/Gj05eTrLj1E

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın