ÖNCE İNSAN ÖNCE HİZMET

Antalya muratpaşa bölgesi Haşimişcan mahalle muhtarı HALİL AY ilkeleri önce insan önc hizmet Mahallede kimsesi olmayan yaşlılara her isteklerini yerine getiriyorlar. Dışarıda kalan evsiz vatandaşlarına gönül bağı kurup onları hayata tutulmasını sağlıyorlar. Onların giyiplerinden tutun hamam ihtiyaçları, saç tiraşlar,ı iç çamaşırına kadar her ihtiyaç lafını karşılayıp yalnız olmadıklarını hissettiriyorlar. Her yaşlının evine alışverişini her gün […]

 ÖNCE İNSAN ÖNCE HİZMET

30.03.2023 - 6:07

Güncelleme : 30.03.2023 - 6:07

Antalya muratpaşa bölgesi Haşimişcan mahalle muhtarı HALİL AY ilkeleri önce insan önc hizmet Mahallede kimsesi olmayan yaşlılara her isteklerini yerine getiriyorlar.

Dışarıda kalan evsiz vatandaşlarına gönül bağı kurup onları hayata tutulmasını sağlıyorlar. Onların giyiplerinden tutun hamam ihtiyaçları, saç tiraşlar,ı iç çamaşırına kadar her ihtiyaç lafını karşılayıp yalnız olmadıklarını hissettiriyorlar.

Her yaşlının evine alışverişini her gün sağlıyorlar.Aynı zamanda her öğleyin dışarıda kalan yaşlılara yemeklerini veriyorlar.

Ramazan boyunca her gün 400 pide dağıtıyorlar.Bunu muhtarlık olarak yapıyorlar.İnsanlara karşılıksız nasıl çalışıldığını göstermek istiyorlar.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın