AKHİSAR ESNAF ODASINA KADIN ELİ

Pınar Gören Türkiye’nin ilk ve tek Kadın Lokantacılar odası başkanı. İlk orta lise eğitimini Akhisar’a tamamlamış. İlk Yardım ve Acil Bakim Hemşireleri eğitimi,4 yıl sosyoloji alanında tamamlamıştır. Sonrasında işletme hayatına atılmış Gıda ağırlıklı kafeterya işletmesi olarak şehrine ve müşterilerine hizmet vermiştir. Sivil Toplum örgütlerinde aktif görev alan PINAR GÖREN kent konseyi kurucusu üyesi olarak görev […]

 AKHİSAR  ESNAF ODASINA KADIN ELİ

07.02.2023 - 5:16

Güncelleme : 07.02.2023 - 5:16

Pınar Gören Türkiye’nin ilk ve tek Kadın Lokantacılar odası başkanı. İlk orta lise eğitimini Akhisar’a tamamlamış. İlk Yardım ve Acil Bakim Hemşireleri eğitimi,4 yıl sosyoloji alanında tamamlamıştır.

Sonrasında işletme hayatına atılmış Gıda ağırlıklı kafeterya işletmesi olarak şehrine ve müşterilerine hizmet vermiştir. Sivil Toplum örgütlerinde aktif görev alan PINAR GÖREN kent konseyi kurucusu üyesi olarak görev yapmış.

2018 yılında kendi meslek gurubuna bağlı esnaf odasına aday olmuş ve kazanmıştır.ikinci dönemde başkanlığa seçilmiştir. Türkiye’de İlk defa esnaf camiasının en üst kurucusu olan TESK kadın esnaf kuruluna seçilmiştir.Halen aktif olarak oda başkanlığı kurul üyeliği yapmaktadır.

Projeleri ve hedefleri arasında mesleki veegitim alanında kadın girişimi ve temsilni artırmak için çalışmalar yapan PINAR GÖREN açtığı ” kosgeb” girişimcilik kursları ile onlarca kadın işyeri Sahibi kadın patronlar olmaya teşvik etmiş ve yatırımlarını desteklenmiştir. Her yıl kadınlar günü başta olmak üzere kadın esnafına girişimcilik ve esnaflık belgesi vermiş,İş sahibi olmak isteyen kadın persoline aşçılık ve mutfak eğitimleri açmıştır. Şehrinde ve temsilcisi olduğu ulusal alanda kadın varlığını hissettirmiş ve gayretli çalışmalara imza atmıştır.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın