Bursa’da rüya gibi Köşk Cafe Restaurant

Bursa’nın Setbaşı semtinde 125 yıllık tarihi olan Köşk, Cafe Restauranta çevriliyor. Tescilli bina olan Köşk cafe restaurant, özel davetler, kına, nişan gibi organizasyonlar gerçekleştirecek.. Bursa’nın Setbaşı semtinde 125 yıllık tarihi olan Köşk, Cafe Restauranta çevriliyor. Tescilli bina olan Köşk cafe restaurant, özel davetler, kına, nişan, doğum günü gibi organizasyonlar gerçekleştirecek. Cafe restaurant işletmeciliğinin sahibi Hakkı […]

 Bursa’da rüya gibi Köşk Cafe Restaurant

11.12.2022 - 6:47

Güncelleme : 12.12.2022 - 15:44

Bursa’nın Setbaşı semtinde 125 yıllık tarihi olan Köşk, Cafe Restauranta çevriliyor. Tescilli bina olan Köşk cafe restaurant, özel davetler, kına, nişan gibi organizasyonlar gerçekleştirecek..

Bursa’nın Setbaşı semtinde 125 yıllık tarihi olan Köşk, Cafe Restauranta çevriliyor. Tescilli bina olan Köşk cafe restaurant, özel davetler, kına, nişan, doğum günü gibi organizasyonlar gerçekleştirecek. Cafe restaurant işletmeciliğinin sahibi Hakkı Çelik çökmek üzere olan köşkü kurtararak bir işletme haline getirdi.
Erzurum Hasankale, 1961 doğumlu Hakkı Çelik 1980 yılında Bursa’da ilk spor merkezini kurdu. Yaklaşık 30-40 sene işletmeciliğine devam ettirdi. Emekli ve deniz gayrimenkul firmasında da görev yapan işletme sahibi Hakkı Çelik edindiği sosyal çevre ve sosyal misyonu ile atılımını köşk cafe restaurantta devam ettiriyor. 900 Metrekare yer olan işletmenin 500 metrekare dereli nazır bir bahçesi de bulunmakta. Tarihi misyonu 125 yıla dayanan Bursa’nın nezih semti Setbaşı’nda açılacak olan merkezi işletme oldukça ilgi görüyor.

Yılbaşından sonra açılışı gerçekleşecek

Organizasyonların da gerçekleştirileceği Köşk Cafe Restaurant aynı zaman da taleplere göre de değişim gösterecek. Yılbaşından sonra açılışı gerçekleşecek olan işletme başta 12 kişilik ekip ile devam edecek daha sonra ekip büyülterek hizmetlere sunulacak. Müşterilerin köşkdavet.com internet sitesinden de ulaşımı sağlanacak. Setbaşı köprüsüne 50-60 metre mesafede, Uludağ’ın eteklerine yakın temiz hava ve manzarası ile Köşk cafe restaurant merkezi konuma ve iş yerlerine yakın olmasıyla avantajlı bir yapıya sahip. Dizi, film, klip çekimlerine de ev sahipliği yapabilecek dizayna ve olanaklara sahip köşk 15 Sene önce Fatih Erkoç gibi ünlü isimlerinde yer aldığı klip çekimlerine ev sahipliği yapmıştır.

Mekan Otantik, Hizmet Avrupai

Setbaşı’nda bulunan, Köşk Cafe Restaurant’a ait 30-40 kişinin rahatlıkla araçlarını park edebileceği otoparka sahip ve aynı zaman da belediyeye ait otopark ile anlaşma sağlanarak müşterilerin memnuniyetine önem gösterilmiştir. Kapıda 2 vale bulunacak ve gelen müşteriler karşılanarak araçları otoparklara park edilecek.

‘En büyük açılışımızı Mayıs ve Haziran da gerçekleştireceğiz’

Köşk Cafe Restaurant’ın sahibi Hakkı Çelik ‘En büyük açılışımızı mayıs ve haziran ayı gibi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli, köşkümüz tarihi misyonu olan çok güzel bir yer burayı daha da güzelleştirmek istiyoruz. Şimdiye kadar çok olumlu yorumlar aldık. Bütün Bursa’lı hemşerilerimizi çağırarak takdirlerine sunacağız. Bahçemizde dereye bakan manzaramız, köşkün içerisi ve organizasyonlarımız ile halkın da çok seveceği projeler üzerine çalışıyoruz. Burası yoğun bir trafiğe sahip fakat biz müşterilerimizin rahat etmesi için elimizden geleni yapacağız.’

‘Mutluluklar da paylaşılmalıdır’

‘Paylaşımı yapan ve seven bir insanım. Mutluluklar da paylaşılmalıdır. Müşterilerimiz ile organizasyon görüşmeleri sağlarken onlara hediye etmek amaçlı hayallerinde ki düşünceleri ve keşke olsaydı dedikleri eksiklikleri tamamlamak, yardımcı olmak adına bir şeyler yapacağız. Çaktırmadan sohbet ederken gelin yada damat şunu seviyor dediklerinde ben bunu önemserim. Parayı aldık iş bitti diye bir şey yok, hayat al gülüm ver gülüm hem aldığımız parayı helal ettirelim hem de ölene kadar unutmasınlar bizi işletmemizi sevsinler ve memnun ayrılsınlar’

‘Çocuklara da yardım etmek istiyorum’

‘Elimizden geldiğince imkanlarımız neye el verirse yürekten söylüyorum ki Allah kısmet ederse ben de çocuklara yardım etmek istiyorum. Çocuklar hepimizin çocukları, sokak çocuğu da benim çocuğum. Daha önceleri de yardım etmiştim ve onların yüzündeki en ufak tebessüm bile bizleri mutlu ediyor. Kazandıklarımızı bir yerde paylaşmalıyız, bir çocuğun büyümesinde katkım, tuzum olursa ne mutlu bana. Beni Body Milli Sporcu Hakkı Çelik olarak tanırlar, köşk cafe Hakkı diye bilmezler. O zamanlar da yardım ettiğim gibi yine yardım edeceğim.’ dedi.

Haber: Selin Girgin

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın