“Manyas’ın Cevheri”

Öncelikle Selamlar12.05.1970 manyas doğumluyum.Askerden geldikten sonra düğün piyanist ligi yapan değerli Salih abimin bana vermiş olduğu destekle ve vesile olmasıyla bu işe başladım ki ALLAH C.C. ondan razı olsun. 1992 yıllarında başladım bu güzel mesleğe ve hala amatör olarak düğün piyanisti olarak devam etmekteyim.İnsanların bana göstermiş olduğu ilgi beni bu mesleğe daha çok bağladı. İnsanları […]

 “Manyas’ın Cevheri”

30.09.2022 - 5:13

Güncelleme : 30.09.2022 - 5:13

Öncelikle Selamlar
12.05.1970 manyas doğumluyum.
Askerden geldikten sonra düğün piyanist ligi yapan değerli Salih abimin bana vermiş olduğu destekle ve vesile olmasıyla bu işe başladım ki ALLAH C.C. ondan razı olsun. 1992 yıllarında başladım bu güzel mesleğe ve hala amatör olarak düğün piyanisti olarak devam etmekteyim.
İnsanların bana göstermiş olduğu ilgi beni bu mesleğe daha çok bağladı. İnsanları eylendirmek, memnun etmek bütün düğün piyanist leri olduğu gibi benimde mutlu ediyor. Bu benim mesleğim elimden geldiğince düğün piyanisligi yapmaya çalışıyorum ve sağlığım elverdiğince devam edeceğim.
Benim gençlere bir tavsiyem olacak ne olursa olsun bir enstrüman çalın. Sizleri tüm kötülüklerden korur bakarsınız ileride ekmeğinizi bu işlerden kazanırsınız.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın