‘Kalp Yarası’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yaman’ın evinde çıkan yangın herkesi çok korkuttu. Kendine yeni bir yol çizen Yaman bu yangınla tüm geçmişinden kurtulduğunu düşündü. Yangın sırasında Yaman ve Ferit’in kozlarını paylaşmasıyla büyük bir kavga yaşandı. Adnan’ın, Varoğlu ve Sancakzade ailelerinin ortaklığından kurulan yeni şirketin genel müdürlüğüne Yaman’ı aday göstermesi herkesi şok etti. Ferit’in oyuyla Yaman genel müdür olunca konakta ortalık […]

 ‘Kalp Yarası’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

28.07.2021 - 5:18

Güncelleme : 28.07.2021 - 5:18

Yaman’ın evinde çıkan yangın herkesi çok korkuttu. Kendine yeni bir yol çizen Yaman bu yangınla tüm geçmişinden kurtulduğunu düşündü. Yangın sırasında Yaman ve Ferit’in kozlarını paylaşmasıyla büyük bir kavga yaşandı.

Adnan’ın, Varoğlu ve Sancakzade ailelerinin ortaklığından kurulan yeni şirketin genel müdürlüğüne Yaman’ı aday göstermesi herkesi şok etti. Ferit’in oyuyla Yaman genel müdür olunca konakta ortalık karıştı. Genel müdür olmayı bekleyen Sinan, kardeşinin bu davranışıyla derinden sarsıldı.

Ayşe ile Ferit’le ilgili planlarını devreye sokan Hande, Ferit’in iş seyahatini fırsat bilerek Ayşe’ye bir video izletti. Hande, Ferit hakkındaki sözleriyle Ayşe’nin aklını iyiden iyiye karıştırdı.

Ayşe, Vedia’nın da desteğiyle Ferit’e sürpriz yapmak için İskenderun’a gitti. Ancak arkalarından çevrilen oyundan habersiz olan Ferit ve Ayşe, yanlış anlaşılma sonucu büyük bir tartışma yaşadı. Tartışmanın sonunda Ayşe’nin boşanmak istediğini söylemesi Ferit’e büyük bir şok yaşattı.

‘Kalp Yarası’, heyecan dolu yeni bölümüyle her pazartesi atv’de!

Kaynak:Gecce.com

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın