SEVİLEN BAŞKAN AKKUŞ HAYATINI KAYBETTİ

Sındırgı Yörükler Derneği Başkanı Sayim Akkuş (70) bu  sabaha karşı hayatını kaybetti. Renkli kişiliği, özel günlerde gerçekleştirdiği etkinlikler ve ilçe tanıtımına katkı anlamında çalışmalarıyla gündeme gelen ve tüm kesimlerin sevgisini kazanan Akkuş’un ölümü ilçeyi yasa boğdu. Daha önce felç geçiren Akkuş’un kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Bir dönem Ak Parti’den Sındırgı İl Genel Meclis […]

 SEVİLEN BAŞKAN AKKUŞ HAYATINI KAYBETTİ

28.12.2020 - 16:15

Güncelleme : 28.12.2020 - 16:15

Sındırgı Yörükler Derneği Başkanı Sayim Akkuş (70) bu  sabaha karşı hayatını kaybetti.

Renkli kişiliği, özel günlerde gerçekleştirdiği etkinlikler ve ilçe tanıtımına katkı anlamında çalışmalarıyla gündeme gelen ve tüm kesimlerin sevgisini kazanan Akkuş’un ölümü ilçeyi yasa boğdu. Daha önce felç geçiren Akkuş’un kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Bir dönem Ak Parti’den Sındırgı İl Genel Meclis Üyeliği de yapan  Akkuş’un cenazesi bugün ikindi namazının ardından Şerif Paşa Camii’nden kaldırıldı ve Sındırgı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SAYİM AKKUŞ KİMDİR ?

1950 yılında sayım gününde Sındırgı/Işıklar köyünde dünyaya gelen ve adını o gün yapılan sayımdan alan Akkuş,  1973 yılında Sındırgı Devlet Hastanesinde aşçı olarak çalışmaya başladı ve buradan emekli oldu. Emekli olduktan sonra aktif siyasete atılan Akkuş, 2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 2010 yılında ilçenin tanıtımına önemli katkılarda bulunan Sındırgı Yörükler Derneği’ni kurdu.

Kaynak: Necip KARATUNA / SINDIRGI (balikesir24saat.com) 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın