‘Son Yaz’dan bir tanıtım daha geldi!

“Son Yaz”ın Ege’nin renkleri ve havasını evlerimize taşıyarak içimizi ısıtan ilk tanıtımından sonra gelen ikinci tanıtımı merak dozunu bir kat daha artırarak izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin hikayesine dair ipuçlarının ve dikkat çekici sahnelerin yer aldığı tanıtım sosyal medyada yine adından söz ettirdi. “Son Yaz”ın başrollerini paylaşan Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’a; Emre […]

 ‘Son Yaz’dan bir tanıtım daha geldi!

18.12.2020 - 15:36

Güncelleme : 18.12.2020 - 15:36

“Son Yaz”ın Ege’nin renkleri ve havasını evlerimize taşıyarak içimizi ısıtan ilk tanıtımından sonra gelen ikinci tanıtımı merak dozunu bir kat daha artırarak izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin hikayesine dair ipuçlarının ve dikkat çekici sahnelerin yer aldığı tanıtım sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

“Son Yaz”ın başrollerini paylaşan Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’a; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Kaynak:Gecce.com

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın