Esra Kurt’un ilk single’ı “Müptela” çıktı!

Sanatçı Atınç Çakmak’la düet yaptığı “Söyle Sevgilim” şarkısıyla milyonlara ulaşan Esra Kurt, ilk single’ının heyecanını yaşıyor. “Müptela” adını taşıyan çalışma, Melodi Müzik etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. KLİP YAYINDASözü Cavidan Balcı’nın, müziği ise Atınç Çakmak ve Ersel Yıldırım’ın imzasını taşıyan “Müptela”nın düzenlemesini Hüseyin Kırkışoğlu yaptı. Şarkının klibi ise Yusufcan Özbilen’in yönetmenliğinde çekildi. Sade ve […]

 Esra Kurt’un ilk single’ı “Müptela” çıktı!

31.10.2020 - 12:29

Güncelleme : 31.10.2020 - 12:29

Sanatçı Atınç Çakmak’la düet yaptığı “Söyle Sevgilim” şarkısıyla milyonlara ulaşan Esra Kurt, ilk single’ının heyecanını yaşıyor. “Müptela” adını taşıyan çalışma, Melodi Müzik etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

KLİP YAYINDA
Sözü Cavidan Balcı’nın, müziği ise Atınç Çakmak ve Ersel Yıldırım’ın imzasını taşıyan “Müptela”nın düzenlemesini Hüseyin Kırkışoğlu yaptı. Şarkının klibi ise Yusufcan Özbilen’in yönetmenliğinde çekildi. Sade ve samimi görüntülerin yer aldığı klibin çekimleri Seyrantepe Macera Film Stüdyoları’nda yapıldı.

Müziğe tutkusu küçük yaşlarda başlayan Esra Kurt’un sektördeki yolculuğu, birbirinden iddialı şarkılarla devam edecek.

Kaynak:Gecce.com

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın